Celozrnné sladké rohlíky - Blog
Po vymísení necháme vykynout cca 1 hodinu v teple. Optimální je tak 30-35 stupňů. (na tuto teplotu si zahřeju troubu a těsto nechám kynout v ní). Při kynutí v místnosti při pokojové teplotě překryjeme mísu útěrkou a kynutí trvá déle. 4. Tvarování. Vy
Diskuse: Upečte si chleba. Celozrnný, s tymiánem nebo se ...
Jen si to představte. Křupavá propečená kůrčička a pod ní nadýchaná střídka, která se vám zrovna rozplývá na jazyku. Doma upečený chléb je největší zázrak gastronomie a je velká pravděpodobnost, že jakmile ho jednou zkusíte, už nikdy si nepůjdete do
- Diskuse
Pro Chris Warkentin z Vancouveru, která se léta učí česky, bude mít i tak velikou práci s překladem. Tak alespoň by je tam pro ni. Vím, že předpisů na chleba je na netu milion, lidé je čtou, chleba nepečou. Já tento peču každý týden, přátelé si přáli
Nechcete rozmrazené pečivo? Do obchodu musíte s lupou ...
Pečivo čerstvé nebo rozmrazené? S prvním srpnovým dnem by vám odpověď na tuto otázka neměla činit problém. Prodejci musí podle vyhlášky viditelně označit pečivo, které je zmrazené a na místě ho jen dopékají. Nápisy se ale značně liší, na některé abys
Chleba z Jihlavy chutná lidem nejen na Vysočině ...
Jihlava - Pětadvacet aut vyráží každé ráno z brány jihlavských pekáren LAPEK. Rozvážejí chleba, pečivo a také výrobky místní studené kuchyně. Výrobky z Jihlavy přitom mají zákazníky nejen na Vysočině. Pochutnávají si na nich také lidé ve středních Če